четвер, 25 травня 2023 р.

Екокруїз «Багатство чарівної планети» в Охтирському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Але наша планета потребує захисту не лише один день на рік, а кожного дня, кожної хвилини. Піднімаючи це питання, працівники Охтирської публічної бібліотеки завітали до Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування населення та для слухачів провели екокруїз «Багатство чарівної планети» і бібогляд «Природні скарби нашого краю».

Під час круїзу присутні переглянули презентацію «Їх ти вже ніколи не зустрінеш», де дізналися про невеличку частинку мешканців нашої планети, що вимерли в ХІХ-ХХ століттях, та брали участь в різних вікторинах: визначити «зайвого» в рядку; вгадували рослини по опису з міфу; визначали тварин за цікавими фактами про них.

Під час бібліографічного огляду запрошені ознайомилися з виданнями про природу рідного краю – Сумщини.

Захід пройшов досить жваво, присутні дивувалися, почувши невідомі для себе цікаві факти, отримали багато різної інформації. Зустрічі не завадила і сильна злива. Хоч всі були мокрі, але задоволені.
















Немає коментарів:

Дописати коментар