понеділок, 8 травня 2023 р.

Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного півмісяця

 


З нагоди 160-ї річниці святкування Всесвітнього дня Червоного Хреста і Червоного півмісяця в Охтирці відбулися заходи біля Охтирського міського краєзнавчого музею. Охтирська публічна бібліотека презентувала під час святкування проєкт культурного креативного простору «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується спільно з Охтирською міською організацією Червоного Хреста в межах програми BraVo.

Директорка КЗ «Охтирська публічна бібліотека» Наталія  Журавель розповіла присутнім про заходи, які відбуваються в межах проєкту, аби привернути увагу охтирчан та залучити усіх охочих.

В межах проєкту відбуваються заходи з психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій, активні ігри та психоедукації, інформаційні сесії, заходи за напрямком гуманітарної освіти, культурні заходи розважального характеру: організація вечорів відпочинку, міні-концерти, організація заходів в рамках клубів «Книжковий кайф» з елементами бібліотерапії, арт-терапії «Майстерня креативних ідей», «Моя родина – моя фортеця», «Ерудит», «Релакс-студія», заняття з йоги та шахів. Окрім вище наведеного, для учасників проєкту (ВПО та інших мешканців громади) надаються юридичні консультації та інформація правового характеру фахівцями безоплатної правової допомоги.










Немає коментарів:

Дописати коментар