субота, 27 травня 2023 р.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ У БІБЛІОТЕЦІ

27 травня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» в Охтирській центральній публічній бібліотеці зібрав глядачів у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд фільму «Денніс-Мучитель».

П'ятирічний світловолосий хлопчик Денніс є реальною загрозою для всіх, кому доведеться опинитися з ним по близькості. Шибеник ніколи не розлучається зі своєю рогаткою, він справжній жахливий пустун, що не дає спокою своїми витівками. Найбільше від дурінь хлопчика дістається містеру Вілсону, старезному сусідові-садівникові. Але і сам хлопчисько опиняється в небезпеці, коли поблизу з'являється грабіжник, що промишляє дрібними крадіжками - він краде у громадян без належного нагляду залишені речі. Жителі містечка все починають звалювати на бідолаху Денніса, адже він один по всій окрузі має погану репутацію. Образившись на всіх через виниклу ситуацію, хлопчисько тікає з дому і потрапляє прямо до того самого злодійкуватого волоцюги. Тільки юний герой не з боязкого десятка, та й не відомо кому належить тремтіти від страху, адже відважний герой задумав провчити пройдисвіта, через якого всі його нещастя.

Фільм «Денніс-Мучитель» чудовий, веселий, добрий комедійний фільм для перегляду всією сімєю.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.







Немає коментарів:

Дописати коментар