пʼятниця, 16 червня 2023 р.

Літня лаунж-зона для дітей «Бібліотека під липами»

КЗ «Охтирської публічна бібліотека» Охтирської міської ради продовжує  дитяче дозвілля в межах бібліотечного проєкту «Бібліотека під липами – територія розваг та відпочинку» біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.   

13 червня діти поринули у подорож Україною, взявши участь у інтелектуальній вікторині-грі «Так чи ні. Україна – це ми», пізнали Україну в містах на магнітиках, а випробувати свої літературні пізнання діти змогли під час казкової заплутанки «Стежками мудрої казки».

Дякуємо за чудові танцювальні номери викладачу-хореографу Охтирської музичної дитячої школи ім. П. Білинника – Наталії ПАНЧЕНКО та її ученицям Софії ТАРАН та Катерині БАБЕНКО. 

До лаунж-зони для дітей «Бібліотека під липами – територія розваг та відпочинку» завітали провідні фахівці з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА та Валентин СТАЛІНСЬКИЙ. Дивлячись на сьогоднішні події, які відбуваються в Україні, цей тиждень приурочили темі – ЕКОЛОГІЯ.

На заході діти ознайомилися з книжковою виставкою «Матінка Земля потребує нашої турботи», грали в цікаві настільні ігри «Ерудит» та «Хто зайвий», танцювали з хореографом. Бігаючи, стрибаючи та присідаючи долати перешкоди уявною «Лісовою стежкою» і навіть взяли участь у екологічному майстер-класі «Квітуча матінка Земля». Під час якого діти дізналися про лікарські квіти, які зростають на території Гетьманського національного природного парку та познайомилися з їхніми аналогами, вже окультуреними квітами, ті що прикрашають домашні клумби та кашпо.

Чекаємо на вас щовівторка та щочетверга з 10.00 до 12.00 години за відсутності масштабної повітряної тривоги біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.

Буде багато цікавих заходів для дітей:

-  Рекреаційна зона читання «Літературний дворик» (фото-зона; літературні вікторини тощо);

-     Містечко розваг (клуб «Ерудит» настільні ігри, рухливі ігри, ребуси «Розумні, кмітливі, допитливі» тощо);

-        Арт-майданчик (малювання на асфальті, майстер-класи,  малювання, ліпка тощо);

-        Музичний екстрим (руханки, танці просто неба).














































Немає коментарів:

Дописати коментар