пʼятниця, 16 червня 2023 р.

Літня лаунж-зона для дітей «Бібліотека під липами»

КЗ «Охтирської публічна бібліотека» Охтирської міської ради продовжує  дитяче дозвілля в межах бібліотечного проєкту «Бібліотека під липами – територія розваг та відпочинку» біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.  

Вчора діти поринули у подорож Україною, взявши участь у краєзнавчій мандрівки «Мій рідний край, тобою я пишаюсь!», інтелектуальній вікторині-грі «Так чи ні. Україна – це ми», «Хто зайвий в рядку та чому», «Що в Україні най-най-най?», геокешингі «Місто, яке я кохаю!», відгадували «Загадки для малят – хлопчиків та дівчат»,  пізнали Україну в містах на магнітиках,  а випробувати свої літературні пізнання діти змогли під час казкової заплутанки «Стежками мудрої казки».

До лаунж-зони для дітей «Бібліотека під липами – територія розваг та відпочинку» завітав провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП, керівник  гуртка спортивний туризм Охтирського міського Центру позашкільної освіти МАН Валентин СТАЛИНСЬКИЙ.

Психолог Юлія Юхно провела з дітьми ігри «Чиї вуса» та «Хто я?».

На заході діти ознайомилися з книжковою виставкою «Матінка Земля потребує нашої турботи», грали в цікаві настільні ігри «Ерудит» та «Хто зайвий». Взяли участь у екологічному майстер-класі «Загадкова квітка».

Чекаємо на вас щовівторка та щочетверга з 10.00 до 12.00 години за відсутності масштабної повітряної тривоги біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.

Буде багато цікавих заходів для дітей:

-       - Рекреаційна зона читання «Літературний дворик» (фото-зона; літературні вікторини тощо);

- -                    -   Містечко розваг (клуб «Ерудит» настільні ігри, рухливі ігри, ребуси «Розумні, кмітливі, допитливі» тощо);

-            - Арт-майданчик (малювання на асфальті, майстер-класи,  малювання, ліпка тощо);

-                         - Музичний екстрим (руханки, танці просто неба).




































Немає коментарів:

Дописати коментар