четвер, 8 червня 2023 р.

Перемога бібліотеки у проєкті «Книжкові гранти»

КЗ «Охтирська публічна бібліотека» Охтирської міської ради стала переможцем у проєкті «Книжкові гранти», в рамках якого отримала велику кількість книг. За результатами конкурсу були відібрані 30 публічних бібліотек України з 975 поданих заяв, які отримали книжки українських видавців 2021-2023 років видання.

Організатор проєкту «Книжкові гранти»  Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів у партнерстві з Благодійним фондом «Бібліотечна Країна» та Благодійним фондом громади Харкова «Толока» за фінансової підтримки письменників і книготорговців Helping Ukrainian Books and Booksellers (Каролін Форче, Мітчелл Каплан, Крістофер Меррілл, Аскольд Мельничук і Джейн Анру), Канадсько-Української Фундації та Українського національного об’єднання Квебека.

КЗ «Охтирська публічна бібліотека» щиро вдячна усім організаторам конкурсу та Благодійному фонду «Бібліотечна країна», виконавчій директорці фонду Люсьєні Шум  за надану можливість взяти участь у цьому важливому для бібліотек проєкті, в результаті якого отримали нові сучасні україномовні книги.

Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів http://upba.org.ua/

Благодійний фонд «Бібліотечна Країна»  https://livelibrary.com.ua/

Благодійний фонд громади Харкова «Толока» https://toloka.kharkiv.ua/

Helping Ukrainian Books and Booksellers  https://helpukrainianbooks.org






Немає коментарів:

Дописати коментар