пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Зустріч-презентація з Максимом Недвигою

14 вересня в Охтирській публічній бібліотеці відбулася визначна подія – зустріч з Максимом Недвигою – автором книги «Як ми перемогли інсульт», який на власному життєвому досвіді довів, що інсульт це не вирок.  

Презентація книги стартувала в рамках проєкту «Здорові бібліотеки» Жива сучасна бібліотека – БФ Бібліотечна країна Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров’я.

Максим Недвига не випадково приїхав до Охтирки, тут живе двоюрідна сестра його дружини. Під час повномасштабного вторгнення військ РФ до Охтирки, він з усією родиною вболівав за наше місто. І дуже пишається, що військові разом із мирним населенням відбили наше місто від окупантів.

20 вересня 2018 року Максим отримав важкий геморагічний інсульт. Впродовж тривалого часу Максим разом з родиною боровся за відновлення втрачених внаслідок хвороби здібностей і досяг у цьому великого успіху. Зі стану лежачого хворого, який не може навіть вимовити, який сьогодні день, він повністю повернувся до активного життя.

Але він не зупинився на власних досягненнях, а вирішив допомогти усім, хто готовий боротися за власне життя та здоров’я. У своїй книзі «Як МИ перемогли інсульт» він щедро та відверто поділився власним досвідом.

Зустріч-презентація з автором книги перевершила всі очікування присутніх, які зібралися у читальній залі бібліотеки. Максим щирий, усміхнений, енергійний, з гарним почуттям гумору. Автор книги розповів свою історію, яка не залишила нікого байдужим, вразила своєю неймовірністю. Максим в подробицях, погодинно розповів свою життєву історію, про те, як вони разом з дружиною протягом 9 місяців боролися за втрачене здоров'я після геморагічного інсульту.

На заході були присутні читачі, які вже давно придбали книгу «Як ми перемогли інсульт», за допомогою якої вони проходили реабілітацію зі своїми рідними, яких спіткало таке ж захворювання, як і у Максима. Завдяки його книзі, його дописам у фейсбуці, відео на ютубі вони разом подолали цей недуг.

Книга «Як ми перемогли інсульт» стане корисною усім, хто стикнувся у своєму житті з наслідками інсульту, допоможе практичними порадами, як вийти з цього тяжкого стану.

Для тих, хто не зміг бути присутнім на презентації, але зацікавився книгою, у нас гарна новина – бібліотека може замовити її в автора за вигідною ціною. Звертайтеся за телефоном 066-88-99-587 або дізнавайтеся у бібліотеці за адресою: вул. Київська, 2.

В Максима є сторінка на фейсбук, а також є власний канал на ютубі «Максим Недвига / Як МИ перемогли ІНСУЛЬТ», де він розповідає про реабілітацію після інсульту, щоденні вправи для відновлення після інсульту тощо. Завдяки йому вже багато людей здолали цей недуг навіть за кордоном.

Канал автора: Максим Недвига | Як МИ перемогли ІНСУЛЬТ: https://www.youtube.com/@howwebeatastroke

Дякуємо Максиму, автору книги, за неймовірну зустріч!



























Немає коментарів:

Дописати коментар