субота, 2 вересня 2023 р.

Перегляд мультфільму у бібліотеці

2 вересня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» після літніх канікул знову зібрав глядачів в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд мультфільму «Стихії».

У мультиплікаційній картині йдеться про пригоди героїв у місті, яке складається з чотирьох стихій: води, вогню, повітря та землі. У центрі історії – Ембер, запальна героїня, що у племені вогню, і Вейд, врівноважений герой із земного району. Попри відмінності їх характерів, вони починають зближуватися і стають найкращими друзями. Герої намагаються розв'язувати якусь проблему, пов'язану із тією чи іншою стихією. Ембер і Вейд разом зі своїми друзями борються з монстрами та іншими перешкодами, використовуючи свої сильні сторони та здібності. Комічні ситуації виникають через різницю у характерах героїв. Ембер, бувши запальною і схильною до різких рішень, часто втягує своїх друзів у абсурдні пригоди. Вейд, навпаки, завжди зберігає свою холоднокровність і терпіння, намагаючись вирішити всі конфлікти мирним шляхом.

Мультфільм «Стихії» чудовий, веселий, добрий комедійний для перегляду всією сім’єю.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.






Немає коментарів:

Дописати коментар