вівторок, 26 вересня 2023 р.

Година гарного настрою «А я люблю життя своє, люблю, й дорожчає воно з літами…» до Міжнародного дня людей поважного віку

26 вересня працівники Охтирської публічної бібліотеки завітали до Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування населення та до Міжнародного дня людей поважного віку провели годину гарного настрою «А я люблю життя своє, люблю, й дорожчає воно з літами…» та якому разом з відвідувачами під час майстер-класу створили книжкові закладки. Життя людське досить коротке, протягом якого ще й відбувається велика кількість важких часів. Потрібно цінити його та радіти приємним моментам. Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість, вміння. Відвідувачі терцентру із задоволенням виготовляли подаруночок з паперу «Закладка на згадку».

До Всеукраїнського дня бібліотек працівники бібліотеки провели бібліокруїз «Дивовижні та загадкові» і відеомандрівку «Найбільші бібліотеки світу» та познайомили відвідувачів з величними та дивовижними бібліотеками світу, Європи та України. Присутні дивувалися могутності та величі бібліотек, відношенню до збереження життєвого надбання, величності фондів книгозбірень.
















































Немає коментарів:

Дописати коментар