понеділок, 18 вересня 2023 р.

Перегляд мультфільму у бібліотеці

16 вересня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» знову зібрав глядачів в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд мультфільму «Везіння».

Мультфільм «Везіння» буде цікаво дивитись шанувальникам комедійних та анімаційних фентезі пригод.

Мелані – добродушна дівчинка, яка вважає, що вона є абсолютною невдахою. У неї буквально все валиться з рук. Її ранок починається з розлитої гарячої кави, вона може спіткнутися об поріг, робота мрії вислизає прямо з-під носа, а день закінчується гучним скандалом із сусідами, яких вона затопила. Героїня мультфільму «Везіння» практично зневірилася і вирішила, що білої смуги їй не бачити як своїх вух. Постійні невдачі йшли за нею безмовною тінню, що викликало в її голові величезні сумніви. Коли надія практично зникла, сталося несподіване диво. Мелані потрапляє у паралельну реальність, де зустрічає магічних істот із дитячих казок. Вона постала перед ними справжнім героєм, який урятує їх тендітний світ. Магічна країна під загрозою. Порятунок може прийти лише з великою світлою силою. Мелані поєднує свої зусилля з новоспеченими друзями і вирушає на пошуки справжньої удачі, про яку мріяла все життя…

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.








Немає коментарів:

Дописати коментар