четвер, 9 лютого 2023 р.

Майстер–клас виготовлення кота з пластиліну «Символ 2023 року»

08 лютого в Охтирській центральній публічній бібліотеці відбувся майстер–клас клубу «Майстерня креативних ідей» в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України програми BRAVO.

Оскільки в'єтнамський і тайський гороскопи повністю збігаються з китайським, вийшло, що у в'єтнамських астрологів китайський рік Кролика називають роком Кота, тому для дитячої аудиторії до року Кролика – Кота викладачем Охтирської ДХШ ім. Т. Г. Шевченка Свіланою БЕЗПАЛЬКО був проведений майстер–клас виготовлення кота з пластиліну «Символ 2023 року».

По азійських астрологічних віруваннях і кіт, і кролик є втіленням планети Венера, ці тварини дуже миролюбні – це означає, що за допомогою цих тотемів можна зупинити агресивні країни. Тому агресивність нашого північного сусіда має зійти на мінімум, зникнути — саме так будуть впливати тотеми року.

Запрошуємо відвідати усіх охочих клуб «Майстерня креативних ідей» в рамках проєкту креативного культурного простору «Фабрика добра та відпочинку». Слідкуйте за анонсами.

Для запису телефонуйте 066-88-99-587, або за адресою вул. Київська, 2.

Чекаємо на Вас!











Немає коментарів:

Дописати коментар