понеділок, 13 лютого 2023 р.

Клуб «Релакс-студія»

11 лютого в Охтирській центральній публічній бібліотеці користувачі мали змогу переглянути фільм «Персі Джексон і викрадач блискавок» в рамках клубу «Релакс-студія».

Мета клубу – застосування методу фільмотерапії:  спільного перегляду спеціально підібраних фільмів, з певним сюжетом, що передає ту або іншу життєву ситуацію, певну проблему, внаслідок чого учасники заходу мають задуматися над своїми життєвими ситуаціями, сенсом життя.

Кінострічка «Персі Джексон і викрадач блискавок» розповість глядачам про одну пригоду. Головний герой фільму сучасний юнак на ім'я Персі. Одного разу він дізнається про те, що є сином якогось грецького бога. Потім Персі зі своєю матір'ю відправляється в спеціальний табір. Там герой знайомиться з дівчиною Аннабет. Разом з нею і зі своїм другом Гроувером, який постає справжнім сатиром, Персі вирішує відправитися в неймовірну і небезпечну подорож. Друзям потрібно знайти викрадача блискавок самого Зевса, інакше не уникнути війни між могутніми богами. Перед дорогою син Гермеса на ім'я Люк вручає Персі карту, щит і літаючі кеди. Ці чарівні предмети повинні зберегти життя юним героям. Шлях Персі і його друзів лежить в царство Аїда. Щоб потрапити туди, їм необхідно пройти через групу злісних церберів. Допомагають героям в цій справі чарівні перлини, які вони збирають під час подорожі ...

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.





Немає коментарів:

Дописати коментар