вівторок, 14 лютого 2023 р.

Засідання клубу «Городник»

14 лютого в Охтирській центральній міській бібліотеці відбулося засідання клубу «Городник».

Теми засідання «БАДи», «Користь води для організму». Керівник клубу Мартиненко Олексій Семенович розповів присутнім про користь БАДів. Він зазначив, що вони є будівельниками, захисниками та підсобними робітниками нашого тіла, допомагаючи йому будувати м'язи та кістки, засвоювати фізичні речовини, отримувати та використовувати енергію, очищувати організм.

Також Олексій Семенович розповів про користь води для організму. Організм людини не може існувати без води. Вона є найважливішою речовиною для всього живого на планеті й покриває понад 70% її площі. Приблизно на стільки ж із води складається тіло людини. Однак волога має властивість випаровуватися. Її нестача в організмі стає причиною зневоднення. Для відмінного самопочуття й гарного настрою потрібно випивати не менше й не більше своєї денної норми. Ця норма індивідуальна. У середньому потрібно 30 мл води на кілограм ваги.

Про користь БАДів говорили й інші учасники засідання. Після зими нашому організму потрібні сили, а відтак – вітаміни, щоб адаптуватися до нового режиму та побороти сезонну депресію. Також, що БАДи допоможуть організму подолати сезонні вірусні захворювання, що є надзвичайно актуальним в період пандемії.

Учасники мали змогу запропонувати продукцію БАДів, якими користуються самі.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар