понеділок, 24 квітня 2023 р.

Святкове засідання клубу «Квітучий сад» в Охтирській публічній бібліотеці філії № 3

18 квітня в Охтирській публічній бібліотеці філії № 3, яка знаходиться в мікрорайоні Дачний, попри деяку перерву, пов'язана з ремонтними роботами у книгозбірні, знову заквітував наш клуб за інтересами «Квітучий сад».

Так, так, саме заквітував, адже на зустріч до нас завітала перлина поетичного слова Охтирщини, активна учасниця бібліотечного клубу Ніна Павлівна Багата. Вірніше, ми всі, своїм дружнім, сімейним колективом щиро її запросили, щоб відсвяткувати ювілейний День Народження поетеси, який вона відзначила 12 квітня.

Були щирі привітання від друзів, колег ювілярці, а саме, Наталі Сафонової, поетеси Охтирського краю. Активістка клубу Ніна Володимирівна Матвєєва написала власні вірші для привітання Ніни Павлівни. Олександр Миколайович Скиба, попри щирі вітання підготував власний подарунок, який сподобався не тільки іменинниці, а і всім присутнім. Лідія Миколаївна Радько, знана та шанована в нашій громаді вишивальниця та ще і квітникарка, привітала Ніну Багату букетами квітів, власноруч вирощених та створених.

Кожен, хто був на зустрічі, щиросердно вітав та дякував Ніні Багатій за її творчість, яка пронизує до глибини душі, адже в кожному поетичному слові Ніни Павлівни саме її душа.

Отже, святкова зустріч клубу стартувала вдало. Дякуємо всім за гарний настрій та позитивні емоції. Не кажемо до побачення, а до наступної зустрічі! А вона відбудеться вже зовсім скоро. Тож чекаємо з нетерпінням. Приєднуйтесь! Завжди радо всіх приймемо до нашої бібліотечно-клубної сім'ї «Квітучий сад»!

 








Немає коментарів:

Дописати коментар