понеділок, 24 квітня 2023 р.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ В БІБЛІОТЕЦІ

В суботу, 22 квітня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» в Охтирській центральній публічній бібліотеці знову зібрав глядачів у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд фільму «Зачарована Елла». Діти залюбки дивилися фільм, ділилися враженнями.

Фільм «Зачарована Елла» – комедійний фентезі-фільм.

Повчальний фільм-казка розповідає історію злої чарівниці, яка одного разу зруйнувала життя дівчинки. Коли Елла народилася, батьки були безмежно щасливі та запросили на хрестини половину міста. Але ось злій чарівниці, що жила на пустирі, запрошення не дісталося. Ох, і розлютилася ж чарівниця. І так, і так намагалася насолити дівчинці, але нічого не виходило. І тоді вона нарадила хресну Люсінду подарувати дівчинці незвичайний подарунок – покору. Як було задумано, так і сталося.

Всім хороший подарунок, але бувають ситуації, коли він тільки на шкоду. Така ситуація і трапилася в житті дівчинки - Зачарована Елла втратила улюблену маму. Трохи оговтавшись від втрати, батько приводить додому мачуху, та ще й на додачу двох її дівчаток. Дівчата і мачуха пустували, як могли, поки терпець друзів Елли не урвався. Добрі й жалісливі ельф і велетень відправляються шукати хресну Люсінду. Фея повинна забрати свій подарунок, інакше Елі доведеться несолодко. По дорозі до них приєднуються орки та принци, і всі разом вони переживають безліч добрих пригод.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.





Немає коментарів:

Дописати коментар