понеділок, 24 квітня 2023 р.

Охтирська публічна бібліотека була обрана для фінансування за Програмою благодійної допомоги ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Охтирська публічна бібліотека взяла участь у конкурсі заявок на отримання благодійної допомоги «Працюємо на перемогу» для підтримки українських бібліотек під час війни. У результаті конкурсного відбору бібліотека була обрана для фінансування за Програмою благодійної допомоги ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Розмір грошової допомоги 50 000 грн. буде надано для виконання ремонтних робіт бібліотеки філії № 3 КЗ «Охтирська публічна бібліотека» (мікрорайон «Дачний»), яка постраждала внаслідок бойових дій.

Українська бібліотечна асоціація адмініструє цей Конкурс, використовуючи кошти, отримані від «Фонду підтримки українських бібліотек» Американської бібліотечної асоціації, яка створила цей фонд та акумулює благодійні внески американців, спрямовані на допомогу українським бібліотекам. Американські колеги прагнуть допомогти українцям зберегти бібліотеки і бібліотечні колекції, безупинно надавати бібліотечні послуги.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар