понеділок, 10 квітня 2023 р.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ У БІБЛІОТЕЦІ

У суботу 08 квітня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» в Охтирській центральній публічній бібліотеці знову зібрав глядачів у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд фільму «Моя жахлива няня». Діти залюбки дивилися фільм, ділилися враженнями.

Фільм «Моя жахлива няня» - сімейна комедія з елементами фентезі.

Не так давно Седрік Браун овдовів. Постійно зайнятому на роботі в похоронному бюро, йому доводиться нелегко, адже він повинен поодинці виховувати сімох маленький дітей. Щоб всі вони були під наглядом, Седрік наймає няню, покликану встежити за малюками і будинком.

Але Саймон, Тора, Лілі, Ерік, Крістіанна, Себастіан і Агата не такі прості: їм вдається своїми неймовірними витівками позбутися по черзі від сімнадцяти кваліфікованих нянь. У пустунів навіть є графік, де вони позначають, скільки протрималася кожна з виховательок, прагнучи провернути операцію кожен раз за більш короткий термін.

Але одного разу на порозі особняка Браунів з'являється няня Матильда МакФі. Ця відразлива на вигляд особа впевнена, що робота в сім'ї Седріка їй по плечу. Діти вважають, що перед ними жертва номер вісімнадцять, але насправді, жінка володіє магічними здібностями. МакФі сама здатна задати бешкетникам жару.

А коли молодші Брауни потрапляють у халепу, вони розуміють, що без нової няні їм не впоратися ...

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.





Немає коментарів:

Дописати коментар