вівторок, 12 грудня 2023 р.

Мастер-клас «Новорічна сніжинка з фоамірана» в бібліотеці

11 грудня в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки для дітей від 6 до 10 років «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

Волонтерка Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніна для дітей провела мастер-клас «Новорічна сніжинка з фоамірана», де вони навчилися творити дуже красиву новорічну прикрасу. В кожного вона вийшла дуже гарна, різною формою та кольором.

Перед Новим роком багато дітей майструють тематичні вироби, які потім дарують рідним або відносять до школи, садок. Мами намагаються підібрати цікаві нові ідеї, щоб урізноманітнити творчий процес. Відмінними рішенням буде підготувати своїми руками новорічні вироби з фоамірана. Це приємний на дотик матеріал, який відрізняється пластичністю і здатністю легко приймати нові форми.

Сніжинки можуть відрізнятися формою, розміром, кольором, їх можна декорувати намистинами, перлинами. Їх можна використовувати в якості ялинкових іграшок, а можна прикрасити ними шпильку, ободок, гумку для волосся.













Немає коментарів:

Дописати коментар