пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

Дитяча читанка та майстер-клас «Святкова листівка»

20 грудня в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки для дітей від 4 до 8 років «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

Ганна Копил, вчителька англійської мови Пологівської гімназії прочитала діткам книжкову новинку «Справжня магія Різдва».

В цій книзі увесь згусток різдвяних радощів: трепетна ніжна історія про мишку, яка несла листа Санті, але дорогою допомагала усім. Поступилася місцем в автобусі, розважила маля, поділилася із безхатьком, повернула загублений гаманець... І не встигла на пошту.

Та це добро повертається маленькій мишці у вигляді неочікуваного подарунка на Різдво. Виходить, Санта бачить? Чи, можливо, дарувати значно приємніше?..

Родзинкою заходу став майстер-клас «Святкова листівка». Листівка - це універсальний душевний спосіб привітати або сказати приємні слова найдорожчій людині. Діткам приємно було зробити подарунок своїми руками, навіть листівка, яку виготовив сам, виглядає більш душевно. До того ж зробити листівку своїми руками зовсім не складно. Досить проявити трохи фантазії й творчості, і унікальний подарунок готовий.

Волонтерки Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніна та Олександра для дітей провели психологічну гру для занять із дітьми «Легко вирішуємо складні ситуації», яка допомагає долати страхи, розв’язувати конфлікти, розвивати емоційний інтелект.











Немає коментарів:

Дописати коментар