вівторок, 19 грудня 2023 р.

Інформаційний калейдоскоп «Новий рік наближається»

19 грудня бібліотекарі Охтирської публічної бібліотеки Охтирської міської ради завітали у гості до відвідувачів КУ «Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування населення» та провели інформаційний калейдоскоп «Новий рік наближається».

Відвідувачі здійснили мандрівку країнами світу та дізналися про традиції святкування Нового року в них. У кожному куточку нашої великої планети є свої традиції. До когось Санта приходить на дошці від серфінгу, а хтось зустрічає своїх новорічних чарівників, обливаючи всіх зустрічних водою, хтось зустрічає Новий рік криками та гамором, а хтось за родинним столом…

Також для відвідувачів бібліотекарі провели бібліографічний огляд «Новорічні свята України». А під час майстер-класу «Різдвяний ангелик» виготовили різдвяних ангеликів, які прикрашатимуть не тільки ялинку, але й будуть слугувати як декор для кімнати на Різдвяні свята.

Тільки-но сніг вкриває землю, в усіх з’являється передсвятковий настрій, бажання придбати нові прикраси для ялинки, запалити святкові вогники й скоріш наблизитись до зимових свят. Новий рік – чи не єдине свято, яке об’єднує людей незалежно від віросповідання та національності. Закінчення року і прихід наступного завжди дає надію на позитивні зміни, нові можливості, а ще всі переконані, що саме прийдешній рік принесе приємні події. Так чи інакше, Новий рік – час бажань, приємних традицій та святкового настрою.

Відвідувачі були дуже задоволені зустріччю. Також отримали солодкі подарунки. Всі надихнулись новорічним святковим настроєм та привітали один одного з прийдешніми святами.   







 

Немає коментарів:

Дописати коментар