четвер, 14 грудня 2023 р.

Майстер–клас «Свічник» з природних матеріалів в бібліотеці

13 грудня в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

Провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА разом із волонтерками Охтирської міської організації Червоного Хреста для діток провели майстер–клас «Свічник» з природних матеріалів, на цей раз це були грецькі горішки. Під час заняття діти дізналися: що таке свічник, історію виникнення, різновиди та багато чого іншого.

Здавна людям хотілося якомога більше тепла і світла навколо себе, тому вони оточували себе живим вогнем. Але палаючу стихію не так просто утримати біля себе, тому людство вигадало для зберігання вогню – свічник. За багато десятиліть звичайний свічник перетворився на дивовижний витвір мистецтва зі своєю історією і особливостями.

Сучасні та традиційні, керамічні та дерев’яні свічники в усі часи зачаровують своєю магічною красою. Тож фантазуйте, створюйте нові та корисні речі разом з нами. Змінюйте світ на краще!

Бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО провела літературні читання «Ой, яка ж краса! В нас гостює зима!». Дітки читали віршики та декламували на пам'ять улюблену поезію про цю казкову пору року.

Волонтерка Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніна провела гру «Між нами».

З гарним настроєм дітки святкові свічники, які були зроблені їхніми ручками понесли додому.














Немає коментарів:

Дописати коментар