вівторок, 21 листопада 2023 р.

Захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років

17 та 20 листопада в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років за участі провідного фахівця з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталії КВАРТИ та волонтерок Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніни та Олександри в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

На передодні свята «Всесвітній день рибальства», який святкують 21 листопада, Наталія КВАРТА провела екологічний майстер-клас «Золота рибка», разом із дітками виготовили із природних матеріалів золоту рибку, а також вона розповіла цікаві факти із життя риб, повідомивши, що зараз діє заборона на лов водних живих біоресурсів на зимувальних ямах, про забезпечення та їх захисту.

Всесвітній день рибальства покликаний допомогти у висвітленні життєво важливих питань екології та ресурсів не тільки для людини, а й для водних екосистем та життя, яке вони підтримують. Вода утворює гармонійний континуум. Це стосується річок і озер, природних водойм, морів і океанів.

Також дітки зіграли в ігри «Чи знаєш ти» та розгадували назву пісні про природу за емоціями, які були зображені на картинках.

Сподіваємося, що ця «Золота рибка» виконає усі бажання наших діточок.










Немає коментарів:

Дописати коментар