вівторок, 28 листопада 2023 р.

Перегляд мультфільму «Університет монстрів» у бібліотеці

25 листопада креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» знову зібрав глядачів в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд мультфільму «Університет монстрів».

Мультфільм «Університет монстрів» – дуже класний, чудовий, веселий, пригодницький, комедійний для перегляду всією сім’єю.

Комедійний мультфільм «Університет монстрів» розповість про те, як зустрілися і як починалася дружба двох давно улюблених глядачами монстрів - Майка Вазівських і Саллі, до того, як вони почали працювати в Корпорації монстрів. Коли Майк Вазівських був ще зовсім юним монстром, то робота страшильного цеху Корпорації справила на нього незабутнє враження, і він вирішив для себе, що коли виросте, обов'язково стане одним з них. Після того як Майк закінчив школу, він відразу ж вступив до Університету на факультет страху, де і познайомився зі своїм майбутнім кращим другом Саллі. Щоправда, спочатку їхні стосунки не склалися, адже вони були головними конкурентами на місце кращого страхопуда від Уолта Діснея.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.




Немає коментарів:

Дописати коментар