пʼятниця, 24 листопада 2023 р.

Знайомство з бібліотекою

24 листопада до Охтирської центральної публічної бібліотеки Охтирської міської ради завітали учні 6–а класу Охтирської загальноосвітньої школи І-III ступенів ім. Антоненка–Давидовича, щоб познайомитися з відділами бібліотеки та її книгозбірнею.

В читальному залі діти ознайомилися з виставкою «Невимовний біль та скорбота України». На якій було представлено видання, що розкривають жахіття подій Голодомору 1932-1933 років. Учні дізналися, щороку в четверту суботу листопада наша країна вшановує пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років і масових штучних голодоморів 1921-1923 і 1946-1947 років, а також про страшні цифри закатованих голодом безневинних жертв загалом по Україні, а також по Сумщині та Охтирці зокрема, переглянувши видання «Національної книги пам’яті 1932-1933» та інші документи з книжкової виставки.

Далі гості пішли знайомитися з іншими відділами бібліотеки. Бібліотекарі абонемента обслуговування дітей та юнацтва провели огляд дитячої літератури, яка була видана у видавництвах вже після широкомасштабного вторгнення російської федерації. Після огляду новинок, діти залюбки взяли книги додому.















Немає коментарів:

Дописати коментар