пʼятниця, 2 лютого 2024 р.

Захід з психосоціальної підтримки для дітей від 6 до 10 років «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» в бібліотеці

01 лютого в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки для дітей від 6 до 10 років «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» за участі волонтерок Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніни та Олександри в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

На захід завітали представники шведського Червоного хреста. Вони поспілкувалися з директором КЗ «Охтирської публічної бібліотеки» Наталією ЖУРАВЕЛЬ, яка розповіла про проєкт «Фабрика добра та відпочинку», про роботу клубів залучених в проєкті. Також закордонні представники поспілкувалися з дітками, які постійно ходять до нас на заходи.

Для дітей Яніна та Олександра підготували та провели презентацію «Квітка в імені твоєму», в якій дізналися про свої унікальні імена, а також квітки, які до нього підходять. Раніше було заведено дарувати дівчині на іменини саме ту квіточку, яка відповідає її імені. Вважалось, що це приносить дівчині удачу.

Також відбувся цікавий майстер-клас «Квіти улюбленими кольорами», дітки малювали квіти своїми улюбленими кольорами, а над квіткою написали свої імена.

І як завжди великою популярністю серед дітей стала дидактична гра «Привітання – прощання», а також гра «Вгадай емоцію».













Немає коментарів:

Дописати коментар