четвер, 1 лютого 2024 р.

Дитяча читанка та майстер-клас «Чарівна паличка»

31 січня до Охтирської центральної публічної бібліотеки Охтирської міської ради знову завітала наша улюблена Ганна Копил, вчителька англійської мови Пологівської гімназії, яка цього разу прочитала діткам дуже цікаву книжкову новинку «Зук. Маленька відьма з великим серцем» автор Серж Блок.

Книга «Зук. Маленька відьма з великим серцем» надзвичайно добра і повчальна. Адже попри те, що головна героїня маленька відьма з характером, вона має велике і добре серце. В цій книзі зібрані невеличкі історії про те як Зук рятує бездомних тварин від холоду, міський парк від зруйнування, як намагається врятувати планету і жебрака, як допомагає дівчинці знайти батьків, Дідові Морозові рознести діткам подарунки. Ось на такі добрі вчинки вона здатна і робить все від щирого серця за допомогою своєї чарівної палички. Та на жаль, Зук ще маленька відьма, і не знає добре всіх заклинань досконало, тому часто потрапляє в досить кумедні ситуації, помиляючись знову і знову. Та на допомогу завжди приходить мама Ожинка - найсильніша відьма світу, котра виправляє все за своєю донечкою. Історії невеличкі, гарно проілюстровані, з повчальним змістом. Ідеально підійдуть для першого самостійного читання.

Родзинкою заходу став майстер-клас «Чарівна паличка». Наші «чарівні палички» мають свою інструкцію та термін їхньої придатності необмежений, вони однозначно здійснюють бажання, пов’язані з перемогою України, кожна паличка має свою думку, а дитячі бажання виконуються блискавично!

А ще для нашої бібліотеки був дуже приємний сюрприз від пані Ганни, вона подарувала для наших маленьких читачів книжечку «Варто спробувати! Роздуми про волонтерство» автор Саша Войцехівська.













Немає коментарів:

Дописати коментар