вівторок, 6 лютого 2024 р.

Майстер-клас «Лотос – квітка мудрості»

5 лютого в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки для дітей від 6 до 10 років «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» за участі волонтерок Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніни та Олександри в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

На початку зустрічі дівчатка, під час гри «Твій емоційний стан», визначалися зі своїм настроєм.

Волонтерки для гостей підготували дуже цікаву презентацію «Найкрасивіші квіти світу», під час якої діти дізнались цікаві факти про такі рослини як: стреліція та розбите серце або серцецвіт, жоржини та лотос, орхідея та шафран, шоколадна космея та плюмерія і багато-багато інших. Після захопливої мандрівки цим дивовижним світом, під час майстер-класу «Лотос – квітка мудрості», з гофрованого паперу гості виготовили саме таку квітку. Роботи вийшли надзвичайно цікавими та неповторними.

На завершення зустрічі для малечі ведучі підготували невеличку танцювальну розминку. Під час якої було гамірно та весело. Час пролетів непомітно, всі залишились дуже задоволені.







Немає коментарів:

Дописати коментар