четвер, 22 лютого 2024 р.

Екологічний майстер–клас «Підсніжник – символ надії» в бібліотеці

В Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

На зустріч завітала провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА, де провела екологічний майстер–клас для маленьких відвідувачів. Під час заходу, розповіла одну із легенд про підсніжник – символ надії та в незвичний спосіб, намалювали одну з перших квітів. Кожен з нас хоча б раз у своєму житті насолоджувався красою цих квітів, але не кожен знає, які таємниці вони приховують. Одна з яких, попри те, що підсніжник з’являється навесні, він здатний витримати десятиградусний мороз. У цьому йому допомагає своєрідний «чохол» з тонких волосків біля основи стебла.

Не зривайте первоцвіти! Пам’ятайте, куплений «оригінальний» букет швидко зів’яне!

Гарними помічниками під час зустрічі були волонтерка Охтирської міської організації Червоного Хреста Yanina Duachenko та бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО, які допомагали маленьким учасникам під час майстер–класу.

І як завжди великою популярністю серед дітей стала дидактична гра «Привітання – прощання».














Немає коментарів:

Дописати коментар