четвер, 15 лютого 2024 р.

Майстер-клас «Валентинка з бісеру» в бібліотеці

В Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

В лютому існує таке свято, як День Святого Валентина.

За звичаями цього свята, закохані виявляють симпатію, обмінюються маленькими записочками з зізнаннями у вигляді сердечок, так званими «валентинками». Сьогодні ж на майстер-класі «Валентинка з бісеру», який провела Софія ЮХНО, дітки зробили валентинку-брелок з бісеру. Бісер багатий, ніжний, який додасть вашому посланню ще більшого романтизму. Форма валентинки може бути будь-яка: брелок, кулон, просто елемент прикраси в будинку, як ваша фантазія забажає.

Доповненням до заходу стала ілюстрована книжкова виставка «Цікаві та яскраві комікси», на якій були представлені комікси одного жанру, яку презентувала бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО.

Гарними помічниками під час зустрічі були волонтерки Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніна та Олександра, які допомагали маленьким учасникам та провели дидактичну гру «Привітання – прощання».











Немає коментарів:

Дописати коментар