пʼятниця, 3 грудня 2021 р.

Нік Вуйчич: жага до життя

Чи можете ви уявити собі життя без рук і ніг, але щасливе та радісне? Ця людина поруч із нами! Його звуть Нік Вуйчич, австралійський професійний оратор, меценат та письменник. У нього - красуня-дружина та четверо дітей, він знаменитий і багатий. І так – це один із найщасливіших людей на планеті!

Нік Вуйчич – людина, народжена із синдромом тетраамелії – рідкісним спадковим захворюванням, що призводить до відсутності чотирьох кінцівок. Але він зміг не просто реалізувати себе у житті, а й надихнути своїм прикладом тисячі людей життя без кордонів.



Нік цілком незалежний і живе повноцінним і насиченим життям: отримав дві вищі освіти, навчився друкувати на комп'ютері зі швидкістю 43 слова за хвилину, займається серфінгом, грає в гольф, захоплюється риболовлею, плаває і навіть пірнає з трампліну у воду. А ще він – люблячий чоловік та щасливий батько!


Сьогодні Нік Вуйчич – директор некомерційної організації «Життя без кінцівок», яка допомагає інвалідам, автор книг мега-бестселерів «Життя без обмежень», «Нестримний» та «Будь сильним». Його бестселери перекладені більш ніж 30 мовами, у тому числі й українською.



Книга «Життя без обмежень» - це надихаюча, емоційна розповідь про те, як подолати труднощі, розпач, повірити в себе та стати щасливим. Нік відверто розповідає про свої фізичні проблеми та переживання, про те, як йому було нелегко змиритися зі своїм станом, — був момент, коли він хотів покінчити життя самогубством. Йому знадобилося чимало років, щоб навчитися бачити у своїх проблемах не перешкоду, а можливість зростання, ставити перед собою великі цілі та завжди досягати бажаного. Без рук і ніг він навчився підніматися у всіх сенсах цього слова. У своїх книжках Нік сформулював правила життя, які йому допомогли, і тепер він ділиться ними з читачами.

Нік вважає, що немає нічого кращого у цьому світі, ніж допомагати іншим людям. Він твердо впевнений, що навіть коли трапляється впасти, і здається, що піднятися немає сил, треба пам'ятати: невдача це ще не кінець.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар