понеділок, 11 жовтня 2021 р.

5 книг, які читаються на одному диханні

#рекомендація

Є книги, які здатні змусити вас забути про улюблений телесеріал і перегляд стрічки Instagram. Вони захоплять вас в невідомий світ з перших сторінок, поглинуть вашу увагу без залишку.

1. Рей Бредбері «Жовтневий роман»

Ця книжка для тих, хто любить детективи з «вогником». 19 захопливих оповідань, від яких неможливо відірватися. І так, якщо у вас слабкі нерви, обирайте більш «легку» книжку.

2. Анна Гавальда «Просто разом»

Це один із найвідоміших творів письменниці. Дивовижна історія про любов і самотність. У книжці багато сліз і сміху, перемог і поразок. Це ідеальний жіночий роман, який читається на одному диханні. Книга вже підкорила мільйони сердець читачів по всьому світу.

3. Джоан Харріс «Шоколад»

Це чудовий жіночий роман, у якому переплітається велика кількість таємниць. У центрі сюжету – мати та дочка, яких доля випадково закинула у невелике містечко Ланскне-су-Танн. Героїні відкривають маленьку шоколадницю – і життя містечка змінюється назавжди. Доброта та терпимість проти догматизму суспільства… Цікаво, хто переможе в цій сутичці?

4. Джилліан Флінн «Загублена»

Нік та Емі Данні саме збираються святкувати п’яту річницю шлюбу, коли Емі зникає. Поліція підозрює Ніка в убивстві дружини. Друзі Емі раптом починають розповідати, що вона боялася чоловіка, що мала від нього секрети. Він присягається, що це неправда. Однак поліція перевіряє його комп’ютер і виявляє дуже дивну історію пошуків. Нік запевняє, що він тут зовсім ні до чого, та чи можна йому вірити? А тут ще ці наполегливі дзвінки на його мобільний телефон…То що ж насправді сталося з чарівною Ніковою дружиною?

5. Ліян Моріарті «Велика маленька брехня»

Ця блискуча історія про колишніх чоловіків, других дружин, матерів та дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, котра може стати смертельною.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар