понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Зустріч-презентація з Ольгою Саліпою «Як бути щасливим попри все»

6 жовтня Охтирка радо зустрічала молоду талановиту письменницю з Хмельницька Ольгу Саліпу. За ініціативи Охтирської публічної бібліотеки в міському парку відпочинку відбулася творча зустріч-презентація з письменницею, яка мала назву «Як бути щасливим попри все».

Не дивлячись на прохолодну погоду на зустріч прийшло багато поціновувачів літературної творчості Ольги Саліпи. І це не дивно, адже за короткий проміжок часу її книги миттєво захопили читацьку аудиторію і стали бестселерами на українському літературному олімпі.

Ольга Саліпа – переможниця конкурсів «Коронація слова», дипломант конкурсів «Смолоскип» (3 премія) та «Гранослов».

Авторка двох збірок поезій, романів «Оля», «Зламані речі», «Будинок на Аптекарській» (ретророман), збірки оповідань «Теплі історії про справжнє», написаної під час мешкання на Сумщині. Член Спілки письменників України.

Дебютний для авторки роман «Оля» про Ольгу Кобилянську, став володарем Гран-прі «Коронація слова-2020». Це роман не про письменницю, а про жінку. Пристрасну, вперту, але з власними комплексами та помилками, живу...

Хіт продажу – роман «Зламані речі» про долі дівчат з дитячого будинку вражає сюжетом та характерами героїнь. Книга «Теплі історії про справжнє. Як бути щасливим попри все» – це короткі реальні історії про кохання. І, нарешті, ретро-роман «Будинок на Аптекарській» – про всі ці книги розповіла на зустрічі Ольга Саліпа, а також про свою творчість, особисте життя, родину, покликання.

Присутні задавали багато питань, на які залюбки відповідала письменниця.

Бажаємо Ользі Саліпі нових творчих злетів, щоб завжди приходило натхнення, щоб чудові і світлі задуми миттєво перетворювалися в рядки захоплюючої історії, щоб талант з кожним днем горів все яскравіше.

І до нових творчих зустрічей!






























Немає коментарів:

Дописати коментар