пʼятниця, 12 листопада 2021 р.

5 антистрес-книг для гарного настрою. Рекомендація.

Наш світ диктує свої жорсткі правила, тому далеко не всім вдається уникнути стресів. А декого цей гнітючий стан переслідує буквально кожен день. Щоб позбутися від нього і підняти собі настрій, рекомендуємо вам декілька антистрес-книг.

1. Дженні Лоусон, "Несамовито щаслива: кумедна книжка про жахливі речі"

Ця книга – дивовижне сприйняття власного непростого життя письменниці, яка з дитинства бореться з непростим захворюванням. Розказані в книзі історії зробили несамовито щасливими вже тисячі людей по всьому світу, показуючи, що можна і потрібно жити яскравіше.

2. Всеволод Нестайко. "Тореадори з Васюківки"

Книжки Всеволода Нестайка виростили не одне покоління читачів. Пригоди Яви та Павлуші – це історії нібито звичайних дитячих розваг. Але насправді вони відкривають перед собою цілий світ. В ньому є зло і добро, дружба і зрада, веселощі та смуток.

3. Саллі Ґрін ”Напівлихий”

Це казка, якої нам не вистачало. Навіть, якщо хочете, казка для дорослих: про білих і чорних магів, відьмаків, чарівників, ловців, чаклунок, відьом та інших, хто маскується під звичайних громадян. Ця книжка – про нас. Про тих, хто опинився на перетині ідеологій, цінностей, вір.

4. Льюїс Керролл "Аліса в Країні Див"

Пригоди Аліси цікаво читати і дорослим, і дітям. Світ Аліси – фантастичний простір, де можливе все. Дитячі персонажі перетворюються на глибокі філософські ідеї. А смішні історії піднімуть настрій будь-кому.

5. Мері Турелл Сьодерберг "Хюґе. Данське мистецтво знаходити щастя"

Красива й дуже затишна книжка, головні переваги якої: живі історії, чуйність, чуттєвість, крафтовість, смак і фактурність.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар