вівторок, 16 листопада 2021 р.

Книги, герої яких не ті, за кого себе видавали

Буває так, що близькі люди виявляються зовсім чужими і розкриваються зовсім з іншого боку, або з'ясовуються деталі минулого, що змінюють уявлення про цю людину.

Пропонуємо вам книги, герої яких не ті, за кого видавали себе. Це захоплюючі та яскраві історії, які інтригують із перших сторінок.

Г. Мюссо "Дівчина з Брукліна". Рафаель був упевнений, що Ганна - та жінка, з якою він готовий прожити все життя, поділяючи з нею горе і радість. Але одного вечора за кілька тижнів до весілля все перевернув — Рафаель не хотів, щоб між ними були таємниці, і Ганні довелося показати йому одне фото. Побачене буквально приголомшило Рафаеля. Зрозумівши це, Ганна зникла. Тепер йому потрібно у що б то не стало її відшукати. Але для цього доведеться розплутати цілий клубок страшних подій та дізнатися, хто ж Анна насправді й що з нею сталося багато років тому.

К. Уайт «Танцююча на гребені хвилі». Після весілля Ава Вейлен переїжджає до будинку свого чоловіка Метью. Гарні морські пейзажі та спокій тихого острова мають нести гармонію. Але Ава не може спокійно жити, тому що їй починає здаватися, що вона недостатньо добре знає свого чоловіка. В одній із кімнат вона виявляє малюнки, автором яких явно була жінка. Але хто ця незнайомка, ким доводиться Метью і які стосунки їх пов'язували? Ава приступає до розслідування і починає розплутувати ланцюжок подій, які сягають корінням у минуле більш ніж на сто років.

А. Нурі «Викреслена із життя». Одного ранку Кіра виявляє, що весь світ навколо неї невловимо змінюється. Але все оточення в один голос твердить, що все йде своєю чергою. Спочатку їй здавалося, що зміни торкнулися лише дрібниць, на кшталт кольору улюблених туфель чи машини. Але незабаром вона зрозуміла, що все довкола тепер інше, включаючи її коханого чоловіка, звички та характер якого стали зовсім іншими. Кіра звертається по допомогу до старих друзів. З'ясовується, що їхні життя теж змінилися до невпізнання, а відрізнити стару реальність від нової з кожною хвилиною стає дедалі складніше. Тепер Кіре належить розібратися в тому, що відбувається, щоб повернути своє звичне життя та коханого чоловіка.

М. Воронова "Пропущений виклик". Відносини Лізи та Руслана з боку виглядають ідеальними, але все змінюється, коли Руслан перериває їх без пояснення причин, попросивши дати спокій і переставши відповідати на дзвінки. Ліза з головою йде в роботу, щоб заглушити біль після розлучення. Одного разу їй доводиться звернутися за допомогою до брата свого колишнього, Макса, який відкриває їй очі на те, що ж насправді сталося з Русланом і спричинило їхнє розставання.

С. Райнер "Чуже сонце". Кло Еплтон знайома з великою істиною: ніколи не заводити романи на роботі. Але почуття виявляються сильнішими за розум, і вона вступає у відносини з начальником. Цей зв'язок, якщо про неї дізнаються, поставить під удар всю кар'єру Кло, але відмовитися від Джеймса вище за її сили. Ділова подорож, що наближається до Нью-Йорка, обіцяє стати чудовою можливістю провести час наодинці, насолодитися суспільством один одного. Але те, що мало залишитися в пам'яті як невелика романтична втеча від повсякденності, стає нелегким випробуванням для Кло. Адже саме в Нью-Йорку вона дізнається про несподівані подробиці з життя Джеймса: він одружений, у нього є дитина. Але це далеко не найстрашніше.

Дж. Макмахон "Вам мене не злякати". Реджіна зберігає в серці моторошні дитячі спогади, пов'язані з маленьким містечком Брайтон-Фоллс, де серійний вбивця на прізвисько Нептун викрадав і жорстоко вбивав жінок, у тому числі і її матір, Віру. З того часу минуло вже понад двадцять років. Але в один із днів Реджина отримала звістку про те, що її матір знайдено живою, тому їй терміново потрібно вирушити до рідного міста. Ця подорож стає справжнім кошмаром для дівчини, адже Нептун знову дається взнаки, викрадаючи її подругу, а деякі деталі минулого Віри постають перед нею в зовсім несподіваному світлі, докорінно змінюючи всі уявлення Реджини про свою сім'ю.




Немає коментарів:

Дописати коментар