вівторок, 9 листопада 2021 р.

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

9 листопада кожного року Україна відзначає Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Свято започаткував Президент Леонід Кучма, видавши Указ 21 березня 2000 року. Тоді датою святкування обрали 23 березня, проте у 2013 році день події змінили на 9 листопада.

Україна, незважаючи на перебування під гнітом інших держав, змогла зберегти свою самобутність. Українська культура має глибоке та багате коріння, поринати в атмосферу народу – одне задоволення. Провідниками в історію та культурне життя України є аматори народного мистецтва та працівники культури, які зберігають атмосферу і дух українського нескореного народу. 9 листопада – чудова можливість подякувати працівникам мистецтва та відвідати заходи, присвячені цьому дню.

Шановні колеги! Щиросердно вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Ваш творчий внесок у розвиток культури заслуговує на слова щирої вдячності. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії та мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує нові життєві перемоги!

Бажаємо Вам здоров’я, натхнення, успіхів, благополуччя! 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар