пʼятниця, 12 листопада 2021 р.

Бібліографічний огляд видань "Добрі книги"

Прагнучи до своїх цілей і мрій, ми, люди, часто боїмося виходити із зони комфорту, відчуваємо невпевненість у власних силах. Але не панікуйте! На допомогу в таких ситуаціях приходять книги , які не лише вкажуть Вам шлях розвитку, але і слугуватимуть ідеальною підзарядкою вашої розумової батарейки. Адже, як відомо, хороша книга має цілющі здібності – може вилікувати душевні рани і навчити радіти кожній секунді життя.

Нехай вашим девізом відтепер буде : «Ні дня без рядка». Хоча б прочитаного рядка, який увійде в золотий запас вашої пам'яті».

Бібліографічний огляд видань :

Бретт, Реґіна

Бог дає таланти всім. 50 уроків, щоб знайти себе та справу всього життя [Текст] / Реґіна Бретт. – Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2016. – 288 с.

Кожна людина – володар унікального таланту. На жаль, більшість з нас втрачають цей божий дар, потопаючи у вирі буденних справ, рутинного життя. За словами пані Бретт, кожен повинен займатися своєю справою. Автор щиро закликає працювати над собою, не просто вдало копіюючи чергову успішну особистість чи ревно підлаштовуючись під вимоги навколишнього суспільства. Запорука її успіху – постійний розвиток, перманентна проактивність. У книзі зібрано 50 історій з життя різних людей, які опинилися в скрутному становищі, але знайшли в собі сили впоратися з викликами. Книга вчить не опускати руки, не сумувати, а діяти, свято вірячи в щасливий фінал. Тоді і підсумок буде таким, як ви того бажаєте.

Вуйчич, Нік

Життя без обмежень [Текст] / Нік Вуйчич. – К. : Форс, 2016. – 352 с.

Нік Вуйчич – людина, на яку варто рівнятися. Його доля дуже важка, але те, як йому вдалося з усім впоратися, неймовірно мотивує. У своїй книзі він розповідає про те, як проходили його дитячі роки, про власні комплекси і навіть бажання покінчити життя самогубством. Важко уявити, скільки перешкод і випробувань випало на долю цього мужнього чоловіка. Але Нік знайшов в собі сили повірити в краще життя і кращого себе в ньому, він вибрав шлях борця за власне щастя. І таки виборов право бути щасливим. Вуйчич стверджує: обмеження – це ілюзія, яку ми дозволили собі нав’язати. Треба твердо вірити в себе, вірити всім серцем, адже тільки так можна домогтися поставлених цілей. Прочитавши книгу, ви більше не будете скаржитися на невдачі і несприятливі умови, не залишиться нічого, крім як встати, йти і діяти, досягати своєї мрії і бути дійсно щасливим.

Дашвар, Люко

Ініціація [Текст] / Люко Дашвар . – Х. : Клуб сімейного дозвілля, 2018. – 416 с.

Захоплюючий роман, на сторінках якого автор не просто розповідає про буденне життя людей, їх проблеми, секрети та інтимні таємниці, але й через призму всіх піднятих тем наочно показує що насправді відбувається у нашому суспільстві. А ще цей роман про долю, і про те, що у кожного вона своя. При цьому Люко намагається акцентувати увагу на тому, що незалежно від життєвих обставин та від того, що в світі повно заздрості та злості, так важливо залишатися чесним, небайдужим, чуйним та готовим завжди прийти на допомогу.

Кавано, Браяна

365 історій на добрий день [Текст] / Браян Кавано. – Львів : Свічадо, 2016. – 376 с.

У чому секрет життя? Чому добре слово важливе? За що вас пам'ятатимуть? Відповіді на ці питання можете знайти у цій добірці коротких історій на кожен день від знаного автора Браяна Кавано, яку пропонуємо Вашій увазі. Прості, щирі розповіді наповнені глибоким змістом та мудрістю поколінь. Тож пізнавайте світ, відкривайте собі і побачите, що кожен день життя є добрим.

Фереро, Бруно

365 історій для душі [Текст] / Бруно Фереро. - Львів : Свічадо, 2014. – 456 с.

У цій книжці зібрано короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Ці оповідання — наче промінчик сонця, що освітлює і зігріває душу. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з'являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар